חיים כהן נבחר לשף השנה של מגזין טיים אאוט

חיים כהן נבחר על ידי קוראי מגזין טיים אאוט ונענע 10 לשף השנה, למסעדת היוקרה המובילה נבחרה MESSA. מגזין טיים אאוט תל אביב הכריז בפעם השישית על הזוכים בתחרות פרסי האוכל השנתית. השנה, מספר המצביעים היה גבוה במיוחד, 135,000 איש timeout51212נתנו קולם והשפיעו על הבחירות באמצעות טופס סלולרי בנענע10 ובעמוד הפייסבוק של טיים אאוט


בפרסים הגדולים זכו: חיים כהן שזכה בתואר שף השנה, מסעדת טוטו שהוכתרה בפעם השניה ברציפות כמסעדת השנה, שולחן של עומר מילר שזכתה בתואר המסעדה החדשה הכי טובה, ופרס מפעל חיים שהוענק לעזרא מרמלשטיין מברברבוניה.
בחלק מהקטגוריות הוסיפה מערכת טיים אאוט, זוכה נוסף שנקבע על פי "בחירת המערכת".

כל אנשי הסצינה הקולינרית התיייצבו כדי לפרגן לקולגות: בין שלל המסעדנים והשפים היו: חיים כהן (יפו תל אביב), עומר מילר (השולחן), ירון שליו (טוטו) – הזוכים הגדולים של הערב. וגם:מתי ברודו (קופי בר, בראסרי וכו), אייל שני (אברקסס צפון), שי כהנא (ויקי כריסטינה, בנדקיט), דושי לייטסדורף (דאלל), אסף גרניט (מחנה יהודה), שרון כהן (שילה), עופרה גנור (מול ים), ננה שרייר (ננוצ'קה), רימון בן יקיר (ג'ירף, מועדון קצינים) ועוד.

רשימת הזוכים המלאה
שף השנה – חיים כהן
המסעדה הטובה ביותר – טוטו
פריצת השנה – דייויד פרנקל (פרונטו), בחירת המערכת: יאיר יוספי (אלבה)
המסעדה האיטלקית הטובה ביותר – מל ומישל
המסעדה האסייתית הטובה ביותר – בית תאילנדי
המסעדה החדשה הטובה ביותר – שולחן, בחירת המערכת: קיטשן מרקט
המסעדה הטובה מחוץ לעיר – מחניודה, בחירת המערכת: הלנה בנמל
המסעדה היוקרתית הטובה ביותר – מסה, בחירת המערכת: כתית
המסעדה הכי value for money – ג'ירף
המסעדה הכי רומנטית – ג'וז ולוז
המעדנייה הטוב ביותר – דליקטסן
הפטיסרי בולנז'רי הטוב ביותר – דלאל הקונדיטוריה
הפיצרייה הטובה ביותר – טוני וספה
מסעדת הבריאות/צמחונית/טבעונית הטובה ביותר – בודהה בורגר
מסעדת הבשר הטובה ביותר – נווה צדק מקום של בשר
מסעדת הדגים הטובה ביותר – מאנטה ריי, בחירת המערכת: טורקיז
מסעדת הטאפאס ובר היין הטובה ביותר – ויקי כריסטינה, בחירת המערכת: טאפאס בשוק
אוכל הרחוב הטוב ביותר – מזנון
ארוחת הבוקר הטובה ביותר – בנדיקט
ארוחת הלייט נייט הטובה ביותר – בראסרי
בית הקפה הטוב ביותר – נחמה וחצי
בר מסעדה הטוב ביותר – קפה אירופה
הביסטרו/בראסרי הטוב ביותר – הוטל מונטיפיורי, בחירת המערכת: ברטי
הבר הטוב ביותר – תדר, בחירת המערכת: לוציפר
הגלידרייה הטובה ביותר – אניטה
ההמבורגריה הטובה ביותר – אגאדיר
ופרס מפעל חיים לעזרא מרמלשטיין – ברברוניה

במסגרת הטקס הוקרן סרטון שהופק על ידי מערכת "טיים אאוט"  

 

{loadposition google02}