סנפרוסט משיקה לקט בצלים – טבעות בצל סגול ובצל לבן, וכן כרישה (פרסה) חתוכה. אלו יצטרפו למוצר הבצל הלבן הקצוץ של סנפרוסט – מוצר שזוכה לפופולריות גבוהה בקרב הצרכנים.
בצל הוא מהירקות השימושיים ביותר במטבח, כאשר כמעט כל תבשיל, פשטידה או מרק מתחיל בבצלים על מגוון סוגיהם. סדרת הבצלים של סנפרוסט מסייעת לקצר את זמני העבודה במטבח עם מבחר של בצלים חתוכים בשתי תצורות שימושיות לכל תבשיל: טבעות וקצוץ.
בחברה מציינים כי תהליך ההקפאה הייחודי שהירקות עוברים במפעל, שעות ספורות לאחר הקטיף, שומר על הערכים התזונתיים של הירק. הבצל הקצוץ, לקט הבצלים והכרישה הינם מוצרי בסיס מעולים לחיסכון בזמן נוכח עומס הבישולים בחג הפסח.
לדברי רוני בהט, מנהלת היחידה העסקית של מותגי הליבה בחטיבת המזון בתנובה: "לקראת החג החלטנו להרחיב את קטגוריית בסיסי הבישול ולהוסיף 2 מוצרים חדשים של סנפרוסט. ניקיון, קילוף וחיתוך בצלים ידוע כשלב פחות נעים בתהליך הבישול והאפיה, הגוזל זמן יקר ולרוב מלווה בתחושת צריבה בעיניים. המוצרים החדשים של סנפרוסט, לצד המוצרים הקיימים, נותנים לכך מענה, מקצרים תהליכי עבודה במטבח וזאת מבלי להתפשר על איכות חומרי הגלם ועל תוצאות הבישול".
בסיסי בישול של סנפרוסט:
בצל לבן קצוץ מוקפא
לקט בצלים – בצל סגול ובצל לבן מוקפאים פרוסים לטבעות – חדש
כרישה חתוכה מוקפאת – חדש
ניתן להשיג בנקודות המכירה וברשתות השיווק.