קרפ אבוקדו

מתכון להכנת קרפ אבוקדו באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה 

קרפ אבוקדו צילום סטודיו TEKA
קרפ אבוקדו צילום סטודיו TEKA

רכיבים לקרפ

360 מ"ל מים או חלב צמחי לא ממותק

175 גרם קמח חיטה

10 גרם עמילן תירס

2 גרם מלח

1 גרם פלפל שחור

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

גרידת לימון

אגוז מוסקט

רכיבים למילוי

200 גרם טופו

1 אבוקדו

1 מנגו

50 גרם סלט רוקט

עגבניות שרי

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה

מחממים מחבת טפלון עם טיפת שמן ויוצקים את בלילת הקרפ, תוך הטיית המחבת לכיסוי התחתית.

מבשלים משני הצדדים, דקה לכל צד

ממלאים את הקרפים בפרוסות טופו, אבוקדו חתוך לקוביות עם כמה טיפות מיץ ליים, מנגו פרוס, עגבנייה וסלט רוקט.