מתכון להכנת מרק דלעת עם ג'ינג'ר וחתיכות לחם – Beko מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
מצרכים למרק
שמן זית
1 דלעת
1 בצל
1 ג'ינג'ר קטן
500 גרם אגוז מוסקט
150 מ"ל שמנת מתוקה
800 מ"ל בסיס מרק ירקות
100 מ"ל מיץ תפוזים
100 מ"ל משקה ג'ינג'ר אייל
מצרכים לקוביות הלחם
קוביות לחם
שמן זית
פלפל
שמן דלעת
אופן ההכנה
נקלף את הדלעת, הבצל והגינג'ר ונחתוך לחתיכות קטנות
נטגן בשמן זית קלות, נוסיף את מיץ התפוזים ואת משקה הג'ינג'ר אייל ונערבב
נצמצם את המרק וניצוק את בסיס מרק הירקות לתערובת
נבשל את המרק עד שהדלעת רכה, נוסיף את השמנת המתוקה ונבשל חמש דקות נוספות
נוריד מהאש, נתבל במלח ופלפל ונרסק את המרק בעזרת מיקסר מוט
את קוביות הלחם נמרח בשמן זית ושמן דלעת, נתבל במלח ופלפל ונכניס לתנור עד שישחימו
נגיש את המרק בתוספת קוביות הלחם