כריך פסטרמה של פעם עם ירקות

מעדני יחיעם, יצרנית הנקניקים והפסטרמה, מגישה מתכון לכריך פסטרמה, מיונז וירקות. הכריך פשוט וקל להכנה, יכול להתאים כתחליף לארוחת צהריים או ערב, ואף כארוחת ביניים.

כריך פסטרמה של פעם עם ירקות של מעדני יחיעם צילום אנטולי מיכאלו
כריך פסטרמה של פעם עם ירקות של מעדני יחיעם צילום אנטולי מיכאלו

מצרכים לשני כריכים

1 לחם באגט חצוי וחתוך

8-10 פרוסות פסטרמה של פעם של מעדני יחיעם

1 כף חרדל

1 עגבנייה פרוסה

חצי בצל סגול פרוס לעיגולים

1 כף מיונז מעורבב עם חצי כפית תבלין קארי 

צרור עלי חסה 

להגשה: 3-4 מלפפון חמוץ

אופן ההכנה:

מורחים את שני חצאי הבאגט בחרדל. מניחים חסה, עגבנייה ופרוסות בצל.

מסדרים פרוסות נקניק פסטרמה לכל אורך הבאגט.

בקערית מערבבים מיונז עם קארי ומורחים בחלק השני של הבאגט.

סוגרים את הכריך ומגישים עם מלפפון חמוץ וירקות.