השף עומרי כהן ייצג את ישראל בתחרות פסטה בינלאומית

לראשונה בתחרות הבינלאומית "השף הצעיר והמבטיח" שנערכת באיטליה, משתתף שף ישראלי, עומרי כהן בן 32 , המשמש כשף מסעדת ווסט סייד, במלון רויאל ביץ בתל-אביב הנמנה על רשת ישרוטל omri11917

התחרות נערכת מידי שנה בעיר פארמה בחסות האקדמיה של ברילה, מוסד קולינרי שמטרתו לקדם את תרבות האוכל האיטלקי והמטבח הים תיכוני.

בתחרות משתתפים שפים ושפיות צעירים מ-20 מדינות אשר נבחרו על ידי נציגות ברילה תחת הכותרת "ממטבח מסורתי למטבח עילי". במסגרת התחרות יתבקש שף עומרי כהן להציג שתי מנות לשופטים: מנת פסטה קלאסית ברוטב עגבניות ומנת פסטה שמשקפת את תפיסת עולמו החדשנית.

שף עומרי כהן הוא אוטודידקט, שהחל את דרכו כטבח באולם אירועים במזכרת בתיה בשנת 2009, ניהל מטבח בבית קפה ברחובות, ומשם עבר לרשת ישרוטל כסו-שף מסעדת ווסט סייד עליה הוא מנצח כיום.

נגה באנר, מנהלת שיווק מותג ברילה בישראל: "פסטה יכולה להיות מנה משפחתית פשוטה, ויכולה גם לטפס לשיאים קולינריים. עומרי כהן משקף את שני העולמות ואני בטוחה שירשים את השופטים ומאחלת לו בהצלחה".