כריך גבינה תפוח ובצל מקורמל

מתכון להכנת כריך גבינה, תפוח ובצל מקורמל באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

teka סנדוויץ גריל צילום טקה סטודיו
כריך גבינה מקורמל צילום סטודיו teka

מרכיבים

לחם כריך לפי הטעם

גבינה פרוסה טבעונית

1 תפוח

1 בצל

2 כפיות סוכר קוקוס

1 כפית שמן זית

הוראות הכנה

שוטפים וחותכים את התפוח ללא הזרעים.

אופים אותו במשך 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים על אש נמוכה במחבת עם שמן זית עד להשחמה. כאשר הבצל רך, מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהבצל הופך חום ורך.

מרכיבים את הכריך עם הבצל המקורמל, כמה פרוסות גבינה טבעונית ותפוח מבושל לפי הטעם. מניחים את הלחם על הגריל ומבשלים עד שהלחם חום זהוב ופריך.