מאמא עוף מרחיבה את סדרת מוצריה ומשיקה את סדרת "קריספי" – סדרת שניצלים להכנה מהירה עם ציפוי קריספי ופריך 
הסדרה כוללת שניצל קריספי רגיל ושניצל קריספי עם שומשום והרעיון הוא לייצר שניצל שיספק את החוויה הקרובה ביותר לשניצל ביתי שיצא מהמחבת.
הסדרה כוללת שניצל קריספי רגיל ושניצל קריספי עם שומשום והרעיון הוא לייצר שניצל שיספק את החוויה הקרובה ביותר לשניצל ביתי שיצא מהמחבת.
במחקרים שערכה מאמא עוף נמצא שתדירות אכילת שניצלים בקרב קהל היעד העיקרי, ילדים ובני נוער, היא בין פעמיים לשלוש בשבוע, ושרמת האטרקטיביות של השניצל שיועדף עליהם תיקבע על פי סדרת משתנים: השניצל האידיאלי צריך להיות עסיסי וגדול, אך לא גדול מדי, בעל גוון שזוף ועם פירורים היוצרים ציפוי עבה וקריספי, עד שממש אפשר לשמוע את הפריכות בעת האכילה.
בחברה מציינים כי סדרת השניצל קריספי החדש של מאמא עוף עונה על הפרמטרים הללו, וזכתה לציונים גבוהים ביותר במבחני טעימה שנערכו בקרב קהל היעד.
כמו שאר שניצלים של מאמא עוף גם "שניצל קריספי" עשוי מ-100% חזה עוף, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט. כדי לקבל את אפקט הקריספי המירבי, מומלץ להכין את השניצלים בתנור או בטוסטר-אובן (תנורון).
אריזה במשקל 500 גרם
כשרות מהדרין בפיקוח הרה"ג צפניה דרורי שליט"א, קריית שמונה
להשיג ברשתות הנבחרות
דוח המבקר: ניסינו את השניצל בטיגון ובתנור, על מנת למקסם את אפקט הקריספיות. הילדים מאוד אהבו של הטעם של השניצל ואת הפריכות של הציפוי, כאשר בטיגון בשמן השניצל היה פריך יותר.