זיתא משיקה, לראשונה בישראל, זיתים במקרר מוגשים באריזה נוחה במגוון תיבולים
הזיתים של זיתא, בניגוד לזיתים בקופסאות השימורים, לא עוברים פסטור ובכך שומרים על הטעם הייחודי של הזית ועל מרקם נגיסץ הזיתים מגיעים בטעמים: זית ירוק בתיבול גלילי, זית ירוק פיקנטי, זית ירוק בתיבול איטלקי, זית ירוק עם שמן זית, זית סורי שבור עם לימון כבוש
הזיתים של זית, בניגוד לזיתים בקופסת השימורים, לא עברו כל פסטור. הזיתים, מיוצרים באווירה מבוקרת – טכנולוגיה המשמרת את איכות הזיתים ללא פסטור, וארוזים באריזת פלסטיק אטום לכניסה של אויר וחמצן. על ידי כך, שומרים הזיתים של 'זיתא' על הטעם של הזית והעסיסיות והמרקם הקרנצ'י שלו – בדומה לזיתים הנרכשים במעדניות.
הזיתים מוצעים במגוון של חמישה טעמים, ומתובלים ברכיבי תיבול טריים, ייחודיים ומעוררי טעם ועניין: זית ירוק בתיבול גלילי, זית ירוק בתיבול פיקנטי, זית ירוק בתיבול איטלקי, זית ירוק עם שמן זית, וזית סורי שבור עם לימון כבוש. הזיתים שבאריזה גם טובלים בשמן זית כתית מעולה של זיתא – המוסיף גם הוא ניחוח וטעם נהדר.
גם בתחום האריזה, מציעה 'זיתא' חידוש: הזיתים ארוזים באריזה שקופה ונוחה, בעלת פתיחה וסגירה קלים, פשוטים ונוחים לשימוש, ונותנים מענה לאחת הבעיות הגדולות של אריזות השימורים. מארזי הזיתים, אשר נשמרים במקרר, ניגשים יותר ויותר עבור כל המשפחה ולמעשה הופכים למרכיב מרכזי ויום יומי בארוחות המשפחתיות.
בשנים האחרונות, תחום הזיתים עובר מהפך בעולם ממוצר בסיסי חסר גיוון לחטיף ותוספת גורמה בעל מרקמים וטעמים שונים. זיתים איכותיים, משדרגים ארוחות בוקר וערב רבות, ומספקים חוויה אחרת לארוחה. גם בישראל, החל לעלות צורך דומה מן הצרכנים, וכאמור, זיתא הרימה את הכפפה ומציגה, זיתים שהם קודם כל תענוג. מעכשיו אין צורך להתפשר בזיתים. אפשר לקבל זיתים טעימים יותר, איכותיים יותר ובאריזה נוחה יותר – גם בסופר.
את הזיתים החדשים של 'זיתא', ניתן להשיג במקררי רשתות השיווק, במחיר של 10 שקל לאריזה של 215 גרם
דוח המבקר: זיתים טעימים מאוד באריזה נחה. מומלץ.
{loadposition google02}