מאפין שיבולת שועל קינמון תפוחים

מתכון להכנת מאפין שיבולת שועל קינמון תפוחים באדיבות מותג מכשירי החשמל גרונדיג

מאפין שיבולת שועל קינמון באדיבות מותג מכשירי החשמל גרונדיג
מאפין שיבולת שועל קינמון באדיבות מותג מכשירי החשמל גרונדיג

https://www.respectfood.com/recipe/apple-cinnamon-oatmeal-muffin/

מצרכים

רבע כוס שיבולת שועל

1 כפית סוכר חום

1 כף חמאה מומסת

רבע כפית קינמון טחון

1 וחצי כוסות שיבולת שועל

1 ושלושת רבעי כוסות קמח לכל מטרה

חצי כוס סוכר חום

אחת וחצי כפית קינמון טחון

1 כפית אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

חצי כפית מלח

חצי כוס רסק תפוחים לא ממותק

חצי כוס חלב חלב

רבע כוס שמן צמחי שמן צמחי

1 ביצה, טרופה קלות

1 כפית תמצית וניל

1 תפוח, קלוף, בליעה וקצוץ

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.

משמנים תבנית מאפינס של 12 כוסות או מרפדים בציפוי נייר.

3מערבבים רבע כוס שיבולת שועל, 1 כף סוכר חום, חמאה מומסת ורבע כפית קינמון יחד בקערה קטנה.

טורפים יחד אחת וחצי כוסות שיבולת שועל, קמח, חצי כוס סוכר חום, אחת וחצי כפיות קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה גדולה.

מערבבים רסק תפוחים, חלב, שמן, ביצה ותמצית וניל יחד בקערה.

מערבבים את תערובת רסק התפוחים לתוך תערובת הקמח רק עד שכל המרכיבים נרטבים, מערבבים פנימה תפוח.

מכניסים כף תערובת תפוחים לתוך כוסות מאפינס מוכנות בערך שני שליש, מפזרים את תערובת שיבולת השועל באופן שווה על כל מאפין.

אופים בתנור שחומם מראש ובודקים עם קיסם עד שהוא יוצא נקי במידה וכן המאפין מוכן, סך הכל כ-15 דקות.