טבעול מרחיבה את המותג טבעול גורמה עם סדרת לביבות גורמה

במיוחד לקראת שבועות טבעול משיקה סדרת לביבות גורמה, בהשראת מטבח עולמי ומנות פופולריות וטרנדיות. הלביבות החדשות משתלבות מעולה בשולחן החג של שבועות, המאופיין במנות צמחוניות שתמיד ובאתגר להכניס בו עוד עניין, טעם  וצבע, בלי יותר מדי טרחה.

טבעול גורמה צילום סטודיו מרחב
טבעול גורמה צילום סטודיו מרחב

עם פריחת עולם המשלוחים הביתה וחוויות האכילה המגוונת מחוץ לבית במסעדות ובתי קפה, הרף הקולינרי של הצרכנים הולך ועולה. הצרכנים מחפשים יותר ריגושים וגיוון קולינרי גם באכילה הביתית היומיומית, ויחד עם זאת רוצים לאכול בריא יותר ולשלב כמה שיותר ירקות בתזונה שלנו. השילוב הנשאף הזה זה בין ריגוש קולינרי לתזונה בריאה ועשירה בירקות, מאתגר ליישום ביומיום, בדרך כלל אין מספיק זמן או ידע לבשל כרובית, כרישה או סלק ולהפוך אותם למנה קולינרית מזינה וטעימה.

לביבות הגורמה עשירות בירקות מאפשרות לגוון את שולחן השבועות בארבעה טעמים שונים:

לביבות בטטה עם נגיעה של קארי – בהשראת אחת המנות הפופולריות ביותר של לביבות בטטה, בתיבול עדין של קארי. תכולה: 455 גרם

לביבות סלק – את הסלק אפשר ממש להרגיש בכל ביס, והצבע המהפנט והסגול מצטלם יפה במיוחד. תכולה: 434 גרם

לביבות כרישה – נימוחות ועשירות, מהמטבח המקומי האותנטי והעשיר בטעמים. תכולה: 434 גרם

לביבות כרובית ותפוח אדמה – בנוסח 'אלו גובי' בהשראת המטבח ההודי. תכולה: 442 גרם

לדברי בשמת שדה, מנהלת פעילות טבעול בישראל: "אנו גאים להשיק בשורה קולינרית עם טעם ואיכות בהתאם לציפיות  ולחיך הקולינרי המתוחכם של הצרכנים . 'טבעול גורמה' פותח מתהליכי מחקר ופיתוח בהם למדנו וחיפשנו אחר פתרון, למתן מענה של מוצר מזון ארוז, לצורך הגובר והולך למנות איכותיות וטעימות, המאפשרות לשלב ירקות וקטניות בתפריט היומיומי באופן שמכניס ריגוש ועניין לארוחה שלנו.. עם טבעול גורמה אנו מבקשים לתת מענה חדשני ומרגש לקהל הרחב המחפש אחר אוכל טעים יותר ומזין יותר, או כמו שאנחנו קוראים להם, "הטבעולים", בלי הגדרות ותיוגים, שיתאים לאורח החיים המהיר עם מוצרים שקל נוח ונגיש להכין".