טחינה בלאדי עם תוספות השף של רפי כהן וצבר

לראשונה סדרת טחינה בלאדי עם תוספות פרי פיתוח של השף רפי כהן ו"סלטי צבר". מדובר ברעיון חדשני ש"עושה כבוד" לטחינה ושם את הטחינה במקום מרכזי בעולם הסלטים לצד החומוסzabar18612

השף רפי כהן מצא שהשילוב בין טחינה בלאדי משובחת במרקם עדין לבין תוספות אותנטיות בתיבול מדויק יוצר שילוב מנצח של טחינה עשירה בטעמים.

הסדרה כוללת שלושה סלטי טחינה המגוונים את טעמה העשיר של טחינה בלאדי בעזרת שילובי טעמים מיוחדים. במגוון: טחינה בלאדי עם תוספת פלפלים קלויים, טחינה בלאדי עם פטרוזיליה בתוספת גרגירי חומוס רכים וטחינה בלאדי עם פלפלים טריים פיקנטיים.

על הטעמים והמתכונים מנצח השף רפי כהן, המלווה את המוצרים משלב פיתוח המתכונים בעזרת חומרי גלם מעולים ולאורך כל תהליך הייצור.

לדברי בילי ינקו, מנכ"לית סלטי צבר, הצרכן הישראלי מחפש גיוון וחדשנות בעולם הסלטים ולכן חשוב היה לנו, כמובילי שוק הסלטים וכמובילי סגמנט הטחינה, לחדש ולהביא טעמים חדשים גם בסגמנט הטחינה. סדרת טחינה בלאדי עם תוספות יוצרת חוויה חדשה של טעמים באמצעות השילוב הנהדר של טחינה בלאדי יחד עם תוספות השף.

הסלטים החדשים בסדרה הם:
• טחינה בלאדי בתוספת פלפלים קלויים
• טחינה בלאדי עם פטרוזיליה בתוספת גרגירי חומוס רכים
• טחינה בלאדי בתוספת פלפל פיקנטי

הסלטים החדשים, במשקל 400 גרם, יוצעו למכירה ברשתות השיווק ובנקודות המכירה המובילות ברחבי הארץ

מחיר 14-17 שקל (בהתאם למחירים ולמבצעים המקובלים ברשתות ובחנויות השונות).

כשרות: בד"צ אגודת ישראל.

דוח המבקר: הברקה של סלטי צבר. הטחינה איכותית, עם אחוזי טחינה גבוהים והתוספות משדרגות את המנה. המוצלח ביותר – טחינה עם פלפלים פיקנטיים

צילום: סטודיו אסם

{loadposition google02}