במהדורת חודש נובמבר של "דקנטר", מגזין היין הבריטי החשוב, התפרסמה כתבה על יינות ישראל ובה ייצוג נכבד ליקבי רקנאטי. המגזין מתאר את רקנאטי כאחד היקבים המעניינים בישראל וממליץ לקוראיו 'לשים לב' ליינות היקב המסקרנים
"יינות רקנאטי רכשו לעצמם מעריצים נחשבים" כך לדברי המגזין, ובהם מסעדת היוקרה הבריטית 'Dinner' של הסטון בלומנטל, הנחשבת לאחת מעשר המסעדות הטובות בעולם. המסעדה מגישה את ה'ספיישל רזרב 2009' בתפריט היינות שלה.
לונדון לא לבד. בניו יורק יש לפחות שלוש מסעדות מצויינות בעלות כוכבים של מישלן המתהדרות במבחר יינות מדהים מכל העולם, והן מציעות לקהל הסועדים ממבחר יינות רקנאטי. 'Del Posto' ו- 'Dovetail' מגישות את הקברנה רזרב ואת השרדונה רקנאטי, ואילו 'Oceana' מגישה את הקברנה רזרב ובקרוב גם את הקריניאן.
ההמלצה בדקנטר מצטרפת להישג נוסף שנרשם לאחרונה: שיראז 2010 נכנס לרשימת 100 היינות המשתלמים ביותר בארה"ב, ע"פ מגזין Wine Enthusiast. בתהליך הכנת הרשימה בדקו וטעמו מעל 17,000 יינות שונים מרחבי העולם שנרכשו בארה"ב, השיראז הוא היין הישראלי היחיד ברשימה שהצליח להגיע אל רשימת מאה הגדולים.
{loadposition google02}