שיווק וחדשות

מסעדת &Moshik של השף מושיק רוט בחרה בזאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית ליחסי הציבור
מסעדת &Moshik של השף מושיק רוט, מצטרפת למשרד יחסי הציבור זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית אשר יטפל מעתה…

יתרונות פיצה על לחם
יום הפיצה העולמי הוא הזדמנות לחגוג את אחת המנות האהובות ביותר בעולם. למרות שמקובל לחשוב עלייה כעל…

ילדי העוטף מציירים תקווה על דבש יד מרדכי
קיבוץ יד מרדכי הותקף ב-7 באוקטובר על ידי מחבלים בני עוולה, אך ניצל בזכות גבורתם ואומץ ליבם…

יום חמאת הבוטנים העולמי – כמה קלוריות יש בכל סוכריית M&M ?
יום חמאת הבוטנים הבינלאומי, חל מדי שנה בתאריך 24.1 בכל רחבי העולם, והוא אף נחשב לאחד מימי האוכל הלאומיים בארצות הברית. מעבר לעניין הטעם, עליו…

טעם הטבע מכריזה על יום החמין הישראלי
טעם הטבע מקבוצת שטראוס הרימה את הכפפה והחל מהשנה, יום חמישי הראשון של חודש ינואר, שהשנה חל בתאריך 5.1, הוקדש למאכל הישראלי החורפי האולטימטיבי –…

סדנת הבשר של דרור ממליה ב-Meat Balcony בתל מונד
סדנת הבשר של דרור ממליה ב-Meat Balcony בתל מונד היא דבר מיוחד. קודם כל מגיעים לחצר המדהימה של דרור, שם הוא בנה בעצמו מטבח חוץ…

יום הפסטה הבינלאומי – טיפים מתכונים והצעות
יום הפסטה הבינלאומי מצוין בעולם בתאריך 25 באוקטובר. פסטה היא כנראה אחת המנות הזוכות למספר המתכונים הגבוה ביותר בעולם ואין כמעט בית ברחבי העולם שלא…

נוטלה שוקולד אקספיריאנס פותחת סניף ראשון בישראל בעופר הקניון הגדול
מתחם חדש וראשון בישראל של נוטלה שוקולד אקספיריאנס נפתח בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה. נוטלה שוקולד אקספיריאנס ("Nutella by Chocolate experience") הוא שיתוף פעולה בין…

הפודי היהודי: סדרת רשת חדשה להכרת קהילות יהודיות בארה"ב דרך האוכל
הפודי היהודי הינה סדרת רשת חדשה בכיכובו של אורי לייזרוביץ, שיצא לחקור את הקהילות היהודיות בארצות הברית במסע קולינרי. הסדרה הינה הפקת מקור ביוזמתה של…

פסטיבל קרם דה לה קרם יתקיים באשדוד בסוף אוגוסט
אחרי שכבר נתנה כבוד למרק, ולשלל מאכלי עדות, את הקיץ הקרוב יקדישו בתיירות אשדוד לחלק הכי מהנה בארוחה – הקינוח. פסטיבל קרם דה לה קרם,…

סניף חדש לרשת טיב טעם בכיכר המושבה בהוד השרון
רשת טיב טעם פותחת סניף דגל בעיר הוד השרון, במתחם כיכר המושבה (רחוב סוקולוב). הסניף החדש של טיב טעם בכיכר המושבה בהוד השרון משתרע על…

מה מתבשל אונליין – תערוכה מקוונת חדשה של מוזיאון פולין על התרבות הקולינרית היהודית
מה מתבשל, התערוכה הזמנית שמציגה כעת במוזיאון פולין בוורשה, זמינה כעת גם באינטרנט. התערוכה לוקחת את הצופים למסע על פני זמן ומרחב, לתוך התרבות הקולינרית…

פופ אפ טעימות קפה סטארבקס נפתח בסניף סופר-פארם אילת
המותג סטארבקס המשווק בישראל על ידי אסם-נסטלה, השיק פופ אפ טעימות קפה ייחודי שהוצב בתוך סניף סופר-פארם בקניון מול הים באילת. במסגרת החנות יוכלו הצרכנים…

שף עודד טלמור KETO CHEF בפרויקט הד-סטארט לקראת צאת ספרו שומן הוא חבר
עודד טלמור, שף ומומחה לתזונה קטוגנית ומבעלי המותג KETO CHEF, מוצרים לצרכני התזונה הקטוגנית, יוצא עם פרויקט הדסטארט לתמיכה בהוצאה לאור של ספרו שומן הוא…

בית הספר בישולים משיק קורס פיציולו בשיתוף חברת פסטה ריקו
בית הספר הישראלי לקולינריה בישולים וחברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור ושיווק של פסטה טרייה, משיקות לראשונה קורס פיציולו, שיערך באיטליה, באחת מטחנות הקמח הגדולות בעולם…
כל המאמרים נטענו
אין עוד מאמרים לטעון