סדנת הבשר של דרור ממליה ב-Meat Balcony בתל מונד היא דבר מיוחד. קודם כל מגיעים לחצר המדהימה של דרור, שם הוא בנה בעצמו מטבח חוץ שכולל כל מה שחובב בשר רק יכול לחלום עליו: מעשנה מקצועית, גריל גז מתקדם, סו ויד, תנור אפיה ועוד.
המשתתפים בסדנא יושבים סביב משטח עבודה גדול ומשתתפים באופן פעיל בפעילות שכוללת המון הסברים מקצועיים על בחירת נתחי בשר, אופן הכנה, תיבול, שימוש בבריין יבש ורטוב, שימוש במעשנת, שימוש בסו ויד, שימוש בפרוב למדידת טמפרטורה, צליה הפוכה והמון מתכוני בשר עוד.
במשך כמעט ארבע שעות דרור מעביר למשתתפים המון ידע ובמקביל הם שותפים פעילים בתהליך העשייה ואוכלים המון בשר. בסיום הסדנא מקבל כל משתתף חוברת עם כל המתכונים של הבשר שמכינים ואוכלים במהלך הסדנא, לצד טיפים כמו הכנה של בריין יבש (שדוגמא ממנו גם מקבלים בסוף הסדנא), שימוש בבריין רטוב, זמני צליה מומלצים ועוד.
הארוחה נפתחה בסלט של ירקות שעברו בגריל, עראיס, כרוב מעושן, שווארמה פרגיות, דנבר קאט, פיקניה על שיפוד, אסאדו על העצם, קונפי שום, קונפי עגבניות שרי ועוד. תפריט הבשר אינו קבוע ועשוי להשתנות מסדנא לסדנא.
אין כמו לתת לתמונות לדבר בעד עצמן בסדרת צילומים של גיא שמואלי