תפריט איטלקי בלנדוור בבניית יהלומה לוי

רשת המסעדות לנדוור, משיקה תפריט איטלקי חדש אשר יוגש בכ-65 סניפים של הרשת ברחבי הארץ. תפריט איטלקי בלנדוור כולל מנות המשלבות חומרי גלם איטלקיים, תוספות מיוחדות בשילוב עם קלאסיקות מוכרות, פסטות עבודות יד הנעשות במפעלי לנדוור ופיצות מיוחדות.

תפריט איטלקי בלנדוור צילום נועם פריסמן
תפריט איטלקי בלנדוור צילום נועם פריסמן

המטבח האיטלקי שנחשב לאחד המטבחים האהובים בישראל, והתפריט האיטלקי החדש מגיע בטעמים ובטוויסטים חדשים. המנות החדשות בן חלק מהשינוי הקולינרי של הרשת אותו מובילה השפית יהלומה לוי. במסגרת השינוי לוי מתווה בתפריטי הרשת ה-Classics With A Twist. התפריט החדש כולל מנות ראשונות, פסטה בעבודת יד, מנות רביולי, פיצות ומנות דגים  המוגשות ב-20 הסניפים הכשרים של הרשת.

חלק מן המנות בתפריט האיטלקי:

סלט קפרזה סלקים – מוצרלה פרסקה, עגבניות שרי, סלק צלוי, בזיליקום ורוקט בוויניגרט שרי ובלסמי.

ארביאטה עגבניות שרופות – רוטב עגבניות, עגבניות שרופות ועגבניות שרי צלויות עם פלפל חריף, שום, אורגנו וגרידת לימון.

אלי אוליו ארטישוק – ספגטי עם ארטישוק ועגבניות שרי צלויות על בסיס שמן זית, שום, פטרוזיליה ומעט צ'ילי גרוס.

קאצ'ו אה פפה כמהין – פסטה ברוטב ביאנקה, גבינת פיקורינו, פלפל שחור ומחית כמהין שחורה (סניפים כשרים).

פילה דניס על ריזוטו מלנזה- צמד פילה דניס צלוי על ריזוטו פרמז'ן, חמאה, ציר ירקות ויין לבן עם גרידת לימון ובזיליקום (סניפים כשרים).

בתפקידה כמנהלת הקולינרית הראשית, יהלומה לוי מתווה את האסטרטגיה הקולינרית של לנדוור. לאחר יצירת תפריט האיטלקי בלנדוור, היא מספרת: "פיתוח התפריט האיטלקי עבור הרשת הוא מבחינתי לב ליבו של המהפך הקולינרי במעבר מבית קפה לביסטרו ישראלי מקומי. לאחר השלמת ההטמעה הנוכחית אני יכולה לומר בלב שלם שמבחינה קולינרית, לנדוור היא רשת הביסטרו החדשה של ישראל. מבלי להתפשר לרגע על איכות חומרי הגלם וחווית טעם גבוהה והרמונית שהם אבני היסוד של כל פיתוח קולינרי של הרשת לנדוור. עבדנו עם המפעל שלנו על יצור פסטה טרייה חדשה שתעמוד בסטנדרט גבוה ופסטה ממולאת, שהותאמה לטעם הישראלי. כמו כן, שדרגנו את בצק הפיצה שלנו והעברנו את המטבחים לשיטות התפחה ארוכות ופתיחה ביד של הבצק (ולא במרדדת) . אני גאה לומר שאחרי המהלך הזה- החוויה הקולינרית החדשה בלנדוור היא חווית טעם איכותית מאד ואין גאה ממני על המהלך".

רשת לנדוור נוסדה בתל אביב בשנת 2004 ומונה 65 סניפים בפריסה ארצית. בשנת 2020 החלה הרשת במהלך קולינרי בהובלתה של השפית יהלומה לוי כמנהלת הקולינרית של הרשת.