מסעדת גריל רום בירושלים היא מסעדת בשר חדשה בעיר הקודש. המסעדה החדשה, אשר צופה למדשאות של מלון המלך דוד, עוצבה עם קריצה לעיר ניו יורק ולמסעדות הסטייק האוס הקלאסיות. מסעדות שהן חלק בלתי נפרד מהנוף הקולינרי של התפוח הגדול.
המטבח הכשר שיצר השף רועי ענתבי (לשעבר שף במסעדות ברטי ודון קמילו) מציע תפריט המבוסס על נתחי בשר מפרות מתוצרת מקומית מגזע הולשטיין בלבד. הנתחים מיושנים 30 יום או יותר לקבלת מרקם משויש ובעל טעמים עמוקים. מחיר הנתחים 65 שקלים ל-100 גרם.
בין הנתחים שמסעדת ה-GRILL ROOM מציעה נמצאים קיצובים קלאסיים: אנטריקוט על עצם PRIME RIB, אנטריקוט על עצם לזוג TOMAHAWK, אנטריקוט בצלייה איטית ENGLISH CUT, אנטריקוט על 2 עצמות KING CUT.
עוד מציע התפריט מנות משלימות כמו כבד עגל קצוץ, לביבות דגים ואיולי אנשובי, סלט ליטל ג'אם, אינטיאס נא, טרטר טונה אדומה, לברק בגריל פחמים, שניצל עגל, המבורגר GRILL ROOM, שלוש צלעות טלה, סינטה של פרה, פילה בקר ועוד.
התפריט מציע גם מבחר מנות לאוכלי דגים ועוף כמו: אינטיאס נא, טרטר טונה אדומה, סלמון כבוש, לברק בגריל פחמים, דג ים עם אספרגוס, חצי עוף אורגני, שניצל עגל, שלוש צלעות טלה, סינטה של פרה, פילה בקר ועוד.
מסעדת הגריל רום מציעה תפריט אלכוהול עם מבחר יינות תוצרת הארץ המוגשים גם בכוסות לצד קוקטיילים קלאסיים המותאמים למנות מבית קבוצת אימפריאל. כמו כן, המסעדה כוללת חדר פרטי לעשרה אנשים לטובת אירועים חגיגיים בתיאום מראש.
מסעדת ה-GRILL ROOM כשרה
פתוחה בימים א'-ה' בין השעות: 18:00-22:30
הזמנות בטלפון: 02-6208653
דרך ontopo בלינק: https://ontopo.co.il/en/grillroom?source=homepage