מנת הפריים ריב של דריו סצ'יני תוצע בהילטון תל-אביב עד סוף מארס

חובבי הבשר, הכינו את בלוטות הטעם. הקצב המפורסם מטוסקנה שבאיטליה, וככל הנראה הקצב המפורסם בעולם כולו: דאריו צ'קיני, ביקר השבוע בישראל. במסגרתה הביקור ערך הקצב סדנת חיתוך בשר מיוחדת דאריו צ'קיני במלון הילטון צילום: יחסי ציבורלאשפי המטבח המובילים בישראל במטבח מלון הילטון תל-אביב

 

מיהו צ'קיני ? דאריו צ'קיני הוא אייקון חברתי באיטליה, כוכב תקשורת, דמות צבעונית ומפורסמת, המרבה להופיע בתכניות טלוויזיה ונהנה ממעמד על בעיתונות ובתקשורת האיטלקית. אפילו ג'יימי אוליבר (השף הערום), כבר צילם אצלו במסעדות תכניות כמה פעמים. בבעלות צ'קיני איטליז בשר מפורסם בפנזאנו שבקיאנטי, הממוקמת כ-30 ק"מ מפירנצה וכן מספר מסעדות מפורסמות ומצליחות, המתמחות כולן בבשר משובח ואיכותי, המוגש נקי, ללא רטבים ותוספות מיותרות, שיכולות לפגום בטעמו המיוחד.

 

צ'קיני הוא קצב בן קצב העוסק באמנות חיתוך הבשר ובבישולו. הוא נוהג להצהיר על עצמו כי הוא בעל ניסיון של 36 שנה במרדף אחר איכות הבשר המושלמת. בבישול הבשר הוא משתמש בחומרי גלם משובחים, בעיקר: יין איכותי, שמן זית מצוין ועשבי תיבול טריים. סצ'יני, אורח התאחדות בתי המלון בישראל, הגיע לישראל לביקור קצר, אך הוא השאיר אחריו מורשת גסטרונומית: מנת הפריים ריב האהובה עליו, תוצע לקהל הרחב במסעדה "המלך שלמה" במלון הילטון תל –אביב לחודשיים הקרובים.

 

בתצלום: סצ'יני (במרכז) עם אביגדור ברו, אשף המטבח הראשי של מלונות הילטון (משמאל) וסגנו רפיק ג'בארין (מימין) 

 

הארוחה המיוחדת – Cecchini's Specials מוצעת בשעות הערב בימים א-ה והיא כוללת:

לחמניות ביתיות עם שמן זית וחומץ בלסמי,

טפנד זיתים וטפנד עגבניות מיובשות

אנטריקוט בכבישה בייתית

צלפים, צנוניות ורוטב חזרת לבנה

פריים ריב בליווי ירקות שורש אפויים בתנור

טארט אגוזים ותות שדה, מוס שוקולד ורוטב מנגו

 

מחיר הארוחה לקהל הרחב: 225 שקל לאדם.

 

הזמנות למסעדה מומלצות מראש בטל: 03-5202023

 

אתר הבית של דריו סציני: https://www.dariocecchini.com/index_eng.html


צילום: יחסי ציבור


{loadposition google02}