רשת חנויות הקונדיטוריה, בוטיק סנטרל, פותחת בימים אלו סניף חדש, תשיעי במספר, במרכז שוסטר ברמת אביב ג', רחוב אחימאיר 33
לדברי גור קפלן, מנכ"ל ובעלים "חיפשנו זמן רב מיקום מרכזי ברמת אביב, שיהיה נוח, נגיש,במרכז עם תנועת קהל ערה ועם אופציה של ישיבה סמוכה לבוטיק, כמו בכל הסניפים שלנו. בשוסטר יש ללקוחות שלנו את האפשרות גם כמובן לרכוש את כל המוצרים הביתה או לצרוך אותם "על הדרך" וליהנות מישיבה ברחבה הציבורית של המרכז המציעה ספסלים לישיבה נינוחה ונעימה מאוד ברוב שעות היום".
בסניף החדש, כמו בכל סניפים הרשת, יוצעו למכירה מגוון רחב של קרואסונים ומאפי בוקר טריים, כריכי בוטיק במילויים שונים,מבחר של עוגות שמרים, עוגות בחושות,עוגיות איכותיות, קישים, עוגות מוס ופאי מוקפדות, פטיפורים,עוגיות מקרון בתפזורת או באריזות בוטיק, קפה משובח ועוד מבחר רב של מוצרים. דיל קפה (קטן) ומאפה ב 17 שקל בין השעות 07:00-18:00, קפה (קטן) וכריך ב 20 שקל. בנוסף בכל יום לאחר השעה 18:00 כל המאפים נמכרים במבצע 1+1.
הסניף החדש תוכנן ועוצב על ידי הבעלים גור קפלן, בהשראת משרד האדריכלים בליווייס אייל וניקי שעיצבו את סניף בוטיק סנטרל במגדל רוטשילד 1 ת"א. גודל החנות בשוסטר הוא כ-26 מ"ר. ההשראה לעיצוב ולאווירה כמו בכל הסניפים של בוטיק סנטרל מגיעה מחנויות דומות באירופה. גם בסניף החדש תוכלו למצוא אלמנטים מוכרים העוברים כחוט השני בכל סניפי הרשת וליהנות מחוויית צריכה קלילה נעימה ואירופאית ברחבי תל אביב. לאחר השקת הסניף בשוסטר, מונה הרשת 9 חנויות וסניף און ליין פעיל באתר החברה. כמו כן בתוכניות העתידיות של בוטיק סנטרל פתיחת סניפים נוספים בתל אביב ומחוצה לה אשר להם מחפשים לוקיישנים בימים אלו ממש.
בוטיק סנטרל, סניף שוסטר
רח' אחימאיר 33, תל אביב. טל' 1-700-700-061
שעות וימי פתיחה:
ימים א-ה 07:00-20:00
יום ו 07:00-15:00
אודות בוטיק סנטרל
בוטיק סנטרל, הינה רשת של חנויות קונדיטוריה-בוטיק הפועלת בארץ מאז שנת 2004, הרשת חרטה על דגלה איכות ללא פשרות ושינתה את חווית הצריכה האורבנית כאשר הביאה איתה לעיר עיצוב חדשני, נעים ומזמין, תרבות והקפדה בסטנדרטים אירופאיים ומעל לכל, תימחור הגיוני וסביר. כל מוצרי הקונדיטוריה מיוצרים בייצור עצמי בחמרי הגלם וברמה הגבוהה ביותר. בבוטיק סנטרל מוצגים למכירה מדי בוקר מבחר עשיר של מאפים טריים, קרואסונים פריכים ונימוחים המגולגלים ביד, מתוקים ומלוחים, מאפי בריוש עשירים, כריכי בוטיק איכותיים ומוקפדים המוגשים כל יום במילויים עשירים כולם בייצור עצמי בקונדיטוריית הבית של הרשת ולצד כל אלו – קפה הבוטיק האיכותי, שכבר הפך לשם דבר ומשאיר טעם של עוד.
צילום: שרון דרעי
{loadposition google02}