יורו מחלבות אירופה משיקה סדרת יוגורט בתוספת חיידקים פרוביוטיים

יורו מחלבות אירופה משיקה סדרת יוגורט בתוספת חיידקים פרוביוטיים. הסדרה החדשה תכלול יוגורט בטעם טבעי 2.7 אחוז שומן ויוגורט עם מחית פרי 2 אחוז שומן ב-3 טעמים. סדרת הפרי תכיל יותר פרי בכל גביע מההיצע הקיים בשוק.

סדרת יוגורטים פרו ביוטיים חדשה של יורו מחלבות אירופה. צילום סטודיו SAY
סדרת יוגורט בתוספת חיידקים פרוביוטיים. צילום סטודיו SAY

שוק היוגורטים גלגל בשנת 2021 כ-1.26 מיליארד שקלים, כאשר 60% מהמכירות הן של יוגורט בטעמים ו-40% הן של יוגורט טבעי. בתוך שוק היוגורט בטעמים, סגמנט יוגורט הפרי גלגל 265 מיליון שקלים בשנת 2021.
את סגמנט יוגורט הפרי הבסיסי מובילה יופלה מבית תנובה עם 21 אחוז נתח שוק, אחריה מולר מבית החברה המרכזית למשקאות עם 6.7 אחוז נתח שוק ודנונה, שאוחזת בנתח שוק של 4 אחוז.
יורו מחלבות אירופה החלה ביבוא יוגורט יווני אמיתי מיוון באחוזי שומן משתנים ובטעמים כמו פצפוצי שוקולד וקוקוס, מה שהביא לה נתח שוק של 3 אחוז, עם מכירות של 7.5 מיליון שקלים בשנת 2021, המהווים צמיחה של 50 אחוז לעומת שנת 2020.
כעת פועלת יורו מחלבות אירופה להעמיק את אחיזתה בשוק היוגורטים, עם השקתה של סדרת יוגורטים החדשה בתוספת חיידקים פרוביוטיים, הידועים כמסייעים לפעילותה התקינה של מערכת העיכול.
הסדרה החדשה תכלול יוגורט בטעם טבעי (2.7 אחוז שומן) ויוגורט עם מחית פרי ב-3 טעמים: אפרסק-משמש, תות שדה ופירות יער (2 אחוז שומן).

מחיר מומלץ לצרכן – 2.90 שקלים