פריקה חגיגית

פריקה חגיגית – השף אסף גרניט, היועץ המקצועי והפרזנטור של רשת נעמן

נעמן פריקה חגיגית באדיבות אסף גרניט צילום שירה רז
פריקה חגיגית באדיבות אסף גרניט לנעמן צילום שירה רז

מצרכים

1 ק"ג פריקה

2  בצלים גדולים קצוצים

1  כרישה קצוץ

2  שיני שום קצוצות

50 גרם צימוקים שחורים

50  גרם צימוקים לבנים

1.5 ליטר ציר ירקות

60 גרם סילאן

מלח/פלפל

חאווג'

אופן הכנה

מטגנים בסיר את הבצל, כרישה והשום עד להזהבה.

מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאווג' ומכסים בציר ירקות.

מבשלים במשך חצי שעה על אש נמוכה עד לריכוך.

מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים.