אברהם שי זכה בתחרות ישרו-שף של ישרוטל

אברהם שי מיערות הכרמל אחוזת בריאות וספא זכה בתחרות ישרו-שף של חברת מלונות ישרוטל, שנערכה בשיתוף תנובה-שף, במסגרתה התחרו טבחים מכל 15 בתי המלון של רשת ישרוטל על תואר ה"ישרו-שף הבא"isrotel181211

 

כל שלבי התחרות, שנפרשו על פני כחודשיים, התקיימו במטבחי הקמפוס של אוניברסיטת בן גוריון באילת.

 

"את התחרות יזמנו כדי לאפשר לטבחים ברשת, שהינם טבחים מהשורה שאינם בדרגת שף או סו-שף – להיחשף ולהביע את כל יכולות הבישול שלהם, שאין להם אפשרות לבוא לידי ביטוי ביומיום", מסר שלומי טחן, סמנכ"ל תפעול ישרוטל.

 

התחרות החלה בהשתתפות 31 טבחים, כאשר לחצי הגמר עלו 10 מועמדים ולגמר הגיעו 6 פיינליסטים: אברהם שי מאחוזת יערות הכרמל – מקום 1, ניקול בולנג'ה ממלון בראשית – מקום 2, גיל חן מישרוטל המלך שלמה – מקום 3, עידן יאן ליברמן ממלון רויאל ביץ' – מקום 4, אוראל ביטון ממלון ישרוטל אגמים – מקום 5, ועמיאל שרפהין ממלון רויאל ביץ' – מקום 6.

 

על חבר השופטים נמנו אנשי מקצוע ומומחים בתחום הבישול, ביניהם לקחו חלק בגמר גם השפים מאיר אדוני ואבי שטייניץ.

 

הזוכה בתואר "הישרו-שף הבא", אברהם שי, זכה בסיור השתלמות קולינרי בחו"ל.

 

בתמונה: אברהם שי בפעולה צילום: איתן לבנשטיין

 

{loadposition google02}