עוף צלוי עם ירקות שורש – באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית
מצרכים
30 גרם שמן זית
מלח
4 שיני שום כתושות
1 בצל
צרור גזרים (קלופים וחתוכי ראש)
1 כרישה, שטופה וחתוכה לקוביות
700-800 גרם תפוחי אדמה מחולקים לרבעים
4 ירכי עוף
תימין טרי
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות
בתבנית אפיה מוסיפים שמן זית, מלח, שום כתוש ובצל
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומפזרים על התבנית
מוסיפים את הגזרים, כרישה, תפוחי אדמה ותימין בתבנית ומערבבים
מוסיפים את ירכי העוף אחרי הסרת העור בכיוון מטה
אופים במשך 45 דקות עם כיסוי, מסירים וממשיכים לצלות ב-190 מעלות
מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן ל-5 דקות