עוף צלוי עם ירקות שורש

עוף צלוי עם ירקות שורשבאדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית

עוף צלוי עם ירקות שורש צילום יחצ BEKO

מצרכים

30 גרם שמן זית

מלח

4 שיני שום כתושות

1 בצל

צרור גזרים (קלופים וחתוכי ראש)

1 כרישה, שטופה וחתוכה לקוביות

700-800 גרם תפוחי אדמה מחולקים לרבעים

4 ירכי עוף

תימין טרי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות

בתבנית אפיה מוסיפים שמן זית, מלח, שום כתוש ובצל

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומפזרים על התבנית

מוסיפים את הגזרים, כרישה, תפוחי אדמה ותימין בתבנית ומערבבים

מוסיפים את ירכי העוף אחרי הסרת העור בכיוון מטה

אופים במשך 45 דקות עם כיסוי, מסירים וממשיכים לצלות ב-190 מעלות

מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן ל-5 דקות