מלון JAFFA מתחדש עם מיני חנות של הקונדיטור אלון שבו

אחרי שנתיים מוצלחות מאוד של עבודה יחד, בהן הצ'אפל במלון THE JAFFA הפך לבית של שעת יפה, הלוא היא המחווה של השף קונדיטור לשעת התה הקלאסית באירופה, מלון THE JAFFA  והקונדיטור אלון שבו מרחיבים את שיתוף הפעולה עם השקתה של מיני חנות חדשה בלובי של המלון.

אלון שבו במלון JAFFA צילום סיוון מורד
אלון שבו במלון JAFFA צילום סיוון מורד

"מלון The Jaffa כבר הפך לסוג של בית שני עבורי", אומר אלון שבו, "ההקפדה על הפרטים והחלל המרהיב מהווים השראה גדולה עבורי. כעת, אחרי תקופה של שיתוף פעולה מוצלח, החלטנו להעמיק את העבודה המשותפת. הלובי הוא באווירת לאונג׳ מעוצב ומוקפד. בר השיש הקריר והריהוט האייקוני מאפשרים לאורחים לברוח מהמולת הרחוב והחום, וליהנות מקפה ומאפה באווירה שאין כמוה בישראל".

מלון The Jaffa שפתח את דלתותיו בקיץ 2018 נכנס לרשימה היוקרתית של מגזין התיירות  Condé Nast Traveler – The Best Hotels and Resorts in the World  : The Gold List 2023. לובי המלון מגלם יותר מכל את המפגש בין עולם חדש לישן שמהווה מוטיב מרכזי בעיצוב המלון כולו.

היצירה המרכזית בלובי היא שריד יפהפה של חומה הצלבנית – ממצא ארכיאולוגי נדיר אשר התגלה בעת עבודות הבנייה והשחזור של המלון.  מקטע של חומה עגולה שאבניה, בנות למעלה משבע מאות שנים, תוחמות את איזור הישיבה של הלובי העוטף את הבר ממנו אפשר להזמין את מוצרי הפטיסרי של שבו. פינות הישיבה בנמצאות בצידה הפנימי של חומה זו כוללות בין היתר גם פינות מעוצבות של שולחנות שש-בש, ספות ושולחנות נמוכים. תפריטו של שבו בשלב זה כולל :

קרואסון לימון 27 שקלים

דניש תפוחים וקרם שקדים 27 שקלים

קרואסון משמרים וריקוטה 27 שקלים

קרואסון מלוח, מנצ׳גו, בצל ירוק 20 שקלים

בורקס תרד וגבינת עזים   25 שקלים

קרואסון חצילים וגבינת בושה 25 שקלים

קרואסון חמאה 17 שקלים

קרואסון שוקולד חלב 19 שקלים

קווין אמאן 17 שקלים

אולם בהמשך וודאי תצטרף גם קולקציית הטארטים האישיים שכבר הפכו לסימן ההיכר של שבו; עוגות ועוגיות.

מלון The Jaffa

לואי פסטר 2, תל-אביב יפו