רביולי מטוגן על מצע פולנטה – מתכון רביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמזן (פרמג'יאנו רג'יאנו), המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה.
מצרכים (לכ- 2-3 מנות)
1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"
1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)
1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)
100 גרם עלי תרד טריים
100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון: שמן קנולה
להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס
אופן ההכנה
מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית
מפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.