עוגת פירות  יבשים

עוגת פירות  יבשים

באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

עוגת פירות יבשים של חלי ממן צילום יחסי ציבור

מרכיבים                                                

 1 כוס קמח תופח

1  כוס פירות יבשים קצוצים מסוגים שונים (משמשים, שזיפים, פפאיה, אננס וכו')

2  כפות שמן

 2 ביצים

 כפית קינמון

 1 בננה מעוכה

1/2  כוס רסק תפוחים

1/2  כוס שקדים טחונים

 2 כפות סוכר

אופן הכנה – עוגת פירות יבשים

מחממים תנור ל- 180 מעלות.  

מערבבים היטב את הפירות היבשים עם הקמח, כך שיצפה את חתיכות הפרי מכל הכיוונים.  

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.  

מוספים גם את הקמח עם הפירות.  

מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם יוצא מהעוגה עם מעט פירורים.  

אפיית יתר עלולה לייבש את העוגה.  

מצננים את העוגה ופורסים ל- 10 פרוסות