קרפ קישוא 

מתכון להכנת קרפ קישוא באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה 

קרפ קישוא צילום סטודיו TEKA
קרפ קישוא צילום סטודיו TEKA

רכיבים לבצק

קישוא אחד

2 ביצים

120 גרם קמח חיטה

מלח

פלפל

למילוי ולקישוט

150 גרם פטריות שיטאקי

150 גרם פטריות יער

שמן זית כתית

1 כוס גבינת ברי

פטרוזיליה טרייה

הוראות הכנה

קוצצים את הקישואים, מסננים אותם ומערבבים בקערה גדולה עם הביצים, הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.

מניחים עיגולי בצק על מגש ה-AirFry עם נייר אפייה ואופים בפונקציית Airfry ב-ºC200 למשך 7-10 דקות. ניתן גם להכין בסיר טיגון תואם או במחבת

בינתיים מטגנים את הפטריות חתוכות למנות במחבת עם שמן עד להזהבה ומתבלים.

חותכים את הגבינה לפרוסות.

לאחר שהקרפים מוכנים ממלאים בכמה פרוסות גבינה, מעט פטריות ומקפלים.

אופים שוב למשך 5 דקות נוספות באותה טמפרטורה ומקשטים בעלי פטרוזיליה.