פאי תפוחי אדמה וטונה

מתכון פאי תפוחי אדמה וטונה – המתכון באדיבות Beko מותג מכשירי החשמל לבית

פאי תפוחי אדמה וטונה צילום יחצ Beko

מצרכים

800 גרם פירה תפוחי אדמה

400 גרם פתיתי טונה

1 בצל גדול

800 גרם עגבניות קצוצות

4 כפות שמן זית

מלח

אורגנו

גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

נקלף ונקצוץ את הבצל, נעביר למחבת ונטגן

נוסיף את העגבניות למחבת, נתבל באורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם

נוסיף את פתיתי הטונה למחבת

נפזר בתבנית שכבה של פירה

נניח מהתערובת שהכנו שכבה מעל שכבת הפירה

נניח שכבה של פירה נוספת

נפזר מעל את הגבינה ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות