שיפודי טופו וירקות

מתכון להכנת שיפודי טופו וירקות באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

שיפודי ירקות וטופו חלי ממן צילום יחסי ציבור
שיפודי טופו וירקות חלי ממן צילום יחסי ציבור

מרכיבים

1 חבילה (250 גרם) טופו

שיפודי עץ מושרים במים

2  כפיות שמן שומשום

1 כוס רוטב סויה

1  כפית סילאן או דבש

1 שן שום כתושה

1  פלפל אדום

1  בצל גדול

1  קישוא

1  זוקיני

חצי חציל

 10 פטריות קטנות

אופן הכנה

מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל.  

חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).  

מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.  

משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים.

צולים בתנור.