פרוסות סלמון עם ירקות

מותג עזרי האפייה במטבח קוקי מציע מתכון קל להכנת ארוחת פרוסות סלמון עם ירקות והכל בשקית אחת. כל מה שצריך לעשות זה להכניס את המרכיבים והתבלינים לתוך השקית, לסגור היטב ולהניח בתבנית, לחורר עם מזלג ולהכניס לתנור.

סלמון עם ירקות צילום יחסי ציבור
סלמון עם ירקות צילום יחסי ציבור

השקית יוצרת חלל סגור וחם כך שזמן האפיה מתקצר ומיצי המזון נשמרים לכל אורך הבישול.

החומרים

1 גזר גדול חתוך לפרוסות דקות

כמה פרחי ברוקולי

3 כפות יין לבן יבש

25 גרם חמאה

2 פרוסות דג סלמון

1/3 כוס מיץ לימון טרי

מלח, פלפל ותבלין לדג

1 שקית קוקי

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות, להכניס לתוך שקיית הצליה את הגזר, היין והחמאה

להוסיף את התבלינים, לנער היטב, לסגור את השקית היטב עם הסוגר ולהניח בתבנית

לנקב חורים בחלקה העליון של השקית ולהכניס את התבנית לתנור ל-30 דקות

להניח את פרוסות הדג על צלחת ללא הנוזלים ומעליהן את הירקות

לצקת את הרוטב שהתקבל מעל לפרוסות הדג

ניתן להגיש בתוספת אורז או תפוחי אדמה