סלמון במעטפה פפיוט

יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם , מציע מתכון  להכנת פפיוט  – מנת סלמון במעטפה.

סלמון במעטפה פפיוט צילום יחצ
סלמון במעטפה פפיוט צילום יחצ

מצרכים

מארז סלמון קפוא מנות זוגי ממותג "סנפיר" (פרוס למנות, תוצרת נורבגיה)

20 יחידות פטריות שימאג'י

20 יחידות אפונה סינית או 4 יחידות ברוקומיני

50 גרם חמאה פלאשרד

4 פרוסות לימון דקות

כוס יין גי סאז'ה מוסקדה

קורט מלח

הוראות הכנה

לחלק את המצרכים לחצי

לשים פילה סלמון 1 על נייר אפייה ועליו חצי משאר המצרכים לפי סדר כתיבתם

ולחזור על הפעולה עם הפילה השני

לעטוף היטב בצורת סוכריה

להכניס לתנור שחומם מראש על טורבו 230 מעלות ל-8 דקות

להוציא ולהמתין דקה לפני פתיחת ה"מעטפה"