מתכון להכנת אוסובוקו עגל של חברת נעמן לבישול בסיר יציקה. המתכון משלב את הבשר עם פירות יבשים, פירות יער, ערמונים וירקות שורש.
מרכיבים
4 פרוסות אוסובוקו עגל במשקל 350-400 גרם כל אחד
חופן אגוזים
חופן צימוקים
3 כפות מיקס פירות יער טריים
100 גרם ערמונים מקולפים
3 שיני שום
1 גזר חתוך גס
1 בצל לבן חתוך גס
חצי כוס יין אדום
ענף טימין
ענף רוזמרין
חופן ענפי פטרוזיליה
2 עלי דפנה
2 פלפל אנגלי
מלח פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
יוצרים זר מהרוזמרין, טימין ופטרוזיליה (בוקה גרני) וקושרים אותו בחוט שעמיד לבישול ארוך.
ממליחים את הבשר, מטגנים עד להזהבה ומוציאים מהסיר.
באותו הסיר מטגנים גזר, בצל וסלרי עד להזהבה.
מוסיפים יין אדום ומגרדים את תחתית הסיר ממשקעים.
מחזירים את הבשר, מוסיפים את שאר הרכיבים וממלאים מים עד ל-3/4 גובה הסיר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שהבשר מתרכך, בערך כשעתיים.
רשת נעמן משיקה סיר קדירה (30 ס”מ, 6.5 ליטר) מיועד להכנת תבשילים בבישול ארוך ואיטי על הכיריים או בתנור. גוף הסיר עשוי יציקת אלומיניום להולכת חום מהירה ואחידה, לחיסכון בזמן ואנרגיה. יתרון נוסף של סיר הקדירה החדש של נעמן הוא ציפוי Non-Stick מתקדם למניעת הידבקות המזון, לשימוש מופחת בשמן ולניקוי קל ונוח של הכלי. מכסה הסיר עם ידית נוחה וארגונומית אוגר את החום באופן מושלם.
הסיר מתאים להכנת תבשילים בתנור, אפיית לחמים, תבשילי בשר, תבשילי קדירה וירקות ועוד. מוצר חובה בכל מטבח. מתאים לכל סוגי הכיריים ולתנור בחום עד 240 מעלות. שטיפה ידנית בלבד.