חברת לה-מוליזנה", יצרנית הפסטה המובילה באיטליה, החוגגת בימים אלה 100 שנים להיווסדה, השיקה השבוע ניוקי 80 אחוז תפוחי אדמה
מריוס רוזנברג, מנכ"ל טומין, נציגת "לה-מוליזנה" בישראל, מסר כי המוצר המכיל 80% פתיתי תפוחי אדמה איכותיים, ארוז במארז קומפקטי המבטיח שימור הטעם המקורי. הצבע הצהוב האופייני ונימוחות המוצר.
המחיר המומלץ לצרכן מ- 12.50שקל עד 14.50 שקל לאריזת 500 גרם המספיקה ל-4 מנות ראשונות.
ניתן להשיג את הניוקי בסניפי רשת עדן טבע מרקט ברחבי הארץ, בסניפי רשת טיב טעם, ברשת לגעת באוכל – בסניפי ראשל"צ, רעננה ופ"ת, ברשת טבע קסטל – סניפי תל אביב והרצליה, ברשת 'מרקטו' ובמעדניות נבחרות בכל רחבי הארץ.
טיפים להגשה: להוסיף פסטו בזיליקום או שמן זית כתית מעולה, מחית כמהין וגרידת פרמיג'אנו רג'יאנו או כתוספת לקציצות ברוטב עגבניות סמיך או מנה קלאסית ואהובה: לאחר הבישול, הקפצת הנוקי בשמן זית עם שברי ערמונים בואקום ושמן כמהין לבנות.
יש לבשל את הניוקי במים רותחים מומלחים, במשך כ-2 דקות וכשהם צפים יש לסננם מיידית ולהוסיף לרוטב.
צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}