מלון הבוטיק ליולדות בייבי ליס פותח בימים אלה את מסעדת NINA, מסעדה חדשה בהובלת השף תומר טל. התפריט במסעדה החדשה כשר ומותאם לצרכי היולדת ועל פי המסעדה כולל את כל המאכלים עליהן חולמות אימהות מיד אחרי הלידה: מדגים נאים ועד מנות טבעוניות, וכל זאת בהנחייתה של יועצת התזונה של המלון רחלי נוימן.
אחד החידושים הקולינריים שמציע המלון, הינו מסעדת NINA החדשה, בהובלת השף תומר טל, השף של מסעדת ג'ורג' וג'ון אשר זכתה לאחרונה בתואר "המסעדה הטובה בישראל" לשנת 2023 בדירוג 50 Best, דירוג 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון וכן קיבלה את תואר המסעדה המצטיינת בטקס פרסי המטבח הישראלי 2024.
מסעדת NINA הכשרה בניהולו כאמור של השף תומר טל מציעה להורים הטריים תפריט מותאם במיוחד לנשים אחרי לידה. המסעדה מבוססת על מטבח חלבי כשהתפריט הורכב בשיתוף התזונאית הקלינית רחלי נוימן ובו מנות מחומרי גלם מקומיים, כך שלצד מנות דג ניתן לבחור מנות טבעוניות, מנות ללא גלוטן ומנות מיוחדת ללא לקטוז.
בין המנות שמרכיבות את התפריט:
פילה לברק צרוב על הפלאנצ'ה עם ירוקים משתנים מוקפצים במחבת, שום, שמן זית, יין לבן ולימו
שיפוד סלמון טנדורי סטייל עם אורז זעפרן ויוגורט לימוני
פסטה טריה עם ארטישוק, עגבניות מיובשות, שום, פטרוזיליה ויין לבן
ריזוטו ירוק עם קרם מתבשיל סלרי ואפונה וגבינת פרמז'ן
טרטר טונה אדומה עם נבטים, ברוסקטה ואיולי לימוני
סשימי דג ים עם בזיליקום סגול ויוזו, ויניגרט סלקים ושמן זית
חצי גבינת קממבר צלויה בתנור עם אגוזים קלויים מתובלים בדבש, שמן זית ולימון
המסעדה מציעה גם מנות טבעוניות:
סלט עלים וירוקים המורכב משעועית ירוקה, אפונת שלג, תערובת גרעינים, מתובל בויניגרט לימון ושמן זית.
סלט קינואה ותערובת עדשים עם אספרגוס צרוב על הפלאנצ'ה, בצל ירוק ופטרוזיליה
מסבחה שעועית לבנה עם טחינה, זרעי עגבניות, סחוג סלרי לימוני
קציצות עדשים ברוטב חורשט סבזי.
במסעדה מציינים כי זו הפעם הראשונה שהשף תומר טל מבשל מטבח כשר, כך שגם היולדות שומרות הכשרות ובני משפחותיהן יוכלו ליהנות מהארוחה. המסעדה, בהשגחת לשכת הרבנות תל אביב, פתוחה לאורחי המלון ולבני משפחה נוספים בתיאום מראש.
המסעדה הינה כשרה חלבית.
מלון יולדות בייבי ליס
ויצמן 14 תל אביב