Messa משיקה תפריט פירות ים ייחודי בערבי ראשון

אביב משה, שף מסעדת Messa, משיק תפריט פירות ים מיוחד, שיוגש בימי ראשון בערב. התפריט מוגש בנוסף לתפריט הקבוע של המסעדהmessa29212

לדברי אביב משה: "הערב נולד מכך שחבריי המגיעים לאכול ב- Messa, תמיד מבקשים ממני מנות פירות ים מיוחדות. החלטתי לרכז את כל החברים וכל המנות בערב אחד- ימי ראשון, בו בניגוד לשאר הערבים בהם אני מבשל, אני גם אבשל וגם אבלה. בקיצור- ערב חברים ופירות ים."

התפריט הינו תפריט בסיסי אליו יתווספו עוד לפחות 2 ספיישלים בהתאם להצעות הספקים. 

בין המנות החדשות:

אויסטרים ויוזו 26 שקל ליחידה

 

חצי קילו מולים בחמאת פרנו – 72 שקל

 

קדרת סרטנים בצ'אודר תירס – 88 שקל

 

שרימפס, קונפי של תפו"א, בוטרגו ואיולי לימון – 72 שקל

 

ברולה כבד אווז וסקאלופ – 76 שקל

 

ריזוטו פירות ים בציר זעפרן – 168 שקל

 

לובסטר בחמאת וניל שרופה ואגוזי מקדמיה – 280 שק

 

בתמונה: מנת מולים בחמאת פרנו- צילום: יח"צ