אביב משה, שף מסעדת Messa, משיק תפריט פירות ים מיוחד, שיוגש בימי ראשון בערב. התפריט מוגש בנוסף לתפריט הקבוע של המסעדה
לדברי אביב משה: "הערב נולד מכך שחבריי המגיעים לאכול ב- Messa, תמיד מבקשים ממני מנות פירות ים מיוחדות. החלטתי לרכז את כל החברים וכל המנות בערב אחד- ימי ראשון, בו בניגוד לשאר הערבים בהם אני מבשל, אני גם אבשל וגם אבלה. בקיצור- ערב חברים ופירות ים."
התפריט הינו תפריט בסיסי אליו יתווספו עוד לפחות 2 ספיישלים בהתאם להצעות הספקים.
בין המנות החדשות:
אויסטרים ויוזו 26 שקל ליחידה
חצי קילו מולים בחמאת פרנו – 72 שקל
קדרת סרטנים בצ'אודר תירס – 88 שקל
שרימפס, קונפי של תפו"א, בוטרגו ואיולי לימון – 72 שקל
ברולה כבד אווז וסקאלופ – 76 שקל
ריזוטו פירות ים בציר זעפרן – 168 שקל
לובסטר בחמאת וניל שרופה ואגוזי מקדמיה – 280 שק
בתמונה: מנת מולים בחמאת פרנו- צילום: יח"צ