תפריט הארוחות של המלונות מתחדש עכשיו ביוזמה חדשה. במהלך חודש פברואר 2012 אורחי רשת פתאל יוכלו ליהנות מסדנאות בישולי קדרה במסגרת חודש "ניחוח הקדרה" שבו יערכו תנובה שף, יחד עם השפים של המלונות סדנאות שבהם ילמדו את האורחים לבשל תבשילי קדרה שונים
במסגרת חודש "ניחוח הקדרה" יוכלו האורחים הן ללמוד את רזי בישול הקדרה והן ליהנות מתפריט מיוחד של קדרות שיוצע להם באמצעות עמדות קונספט מעוצבות שיוצבו בחדרי האוכל של המלונות.
תנובה שף תביא לסדנאות את הידע של מומחיה, לצד חומרי הגלם האיכותיים של בישולי קדרות – נתחי בשר רכים ועסיסיים, שהתבשלו לאט-לאט והתמזגו בטעמם של הירקות ועשבי התיבול. מנות הקדרה מעשירות ומגוונות את התפריט החורפי הקבוע של המלונות עם מנה עשירה ונחשקת בעלת ניחוח ביתי ומחמם.
בין הקדרות שיוגשו: "אוסובוקו" פרגית בתבלינים הודיים צהובים, סלרי ושומר.
אסאדו בצליית 5 שעות בציר עגל לפת ובטטה. קדירת צלעות ביין אדום וירקות שורש ליד קונפי שעועית לבנה. קדירת שריר עגל עם עשבי תיבול קצוצים , ליד ראגו חיטה ודבלים.
הסדנאות יתקיימו במספר מלונות מרשת פתאל: לאונרדו פלאזה טבריה, לאונרדו קלאב טבריה, לאונרדו קלאב ים המלח, מרידיאן ים המלח, לאונרדו ים המלח ובמלון לאונרדו בירושלים.
צילום: יוסי סליס
{loadposition google02}