גסיקה רסטרו בר – חגיגות שנתיים והשקת התפריט החדש

תפריט הקיץ החדש של ג'סיקה רסטרו בר הושק בימים אלה ונבנה על ידי השף חמודי אבו עלי ששימש בעברו כסו שף של ניר צוק במסעדת קורדיליהjessica13513

 בבניית התפריט החדש חמודי קיבל השראה מהים אשר נמצא מטרים ספורים מהמסעדה ושילב מנות חדשניות ומקוריות. בין השאר יוגש בתפריט הקיץ סשימי טונה אדומה עטופה בזרעי קוסברה מתוקים , סביצ'ה באנדיב , סלמון קייצי עם חציל מדורה, פילה לברק בציפוי פיסטוק מוגש עם ניוקי שמנת ושום, אספרגוס וארטישוק ירושלמי, פטוצ'יני צבעוני, וכמובן שומרים על מסורת פלטת הבשרים המפורסמת של הג'סיקה ועוד.

בעלי הג'סיקה אבי זאנו :"אנחנו שמחים להשיק בג'סיקה את התפריט החדש לרגל חגיגות השנתיים המדהימות שעברנו עלינו. התיירים מדברים עלינו בכל העולם, מניו יורק ועד ללונדון , התל אביבים חוזרים אלינו בגלל הים, האווירה ובעיקר בגלל האוכל הייחודי של חמודי. התפריט החדש שאב השראתו מהים המדהים שתל אביב מציעה לכולם בכל עונות השנה".

סלטים
סלט ג'סיקה –חסות, שרי, פטריות, מלפפון, גזר ונבטי חמנייה בוויניגרט הדרים עם גבינות פטה וסנט מור ובליווי טוסטוני פרמז'ן – 38 שקל.
סלט סלמון – נתחי סלמון מוקפצים במרינדת טריאקי על שישה סוגי ירקות בניחוח אסיאתי. – 44 שקל.
סלט עוף – חסה, עגבניות שרי ופטריות בויניגרט הדרים עם , רצועות חזה עוף וביצה קשה מגורדת 44 שקל.
סלט חלומי – חסות, תפוחים, גמבה, עגבניות שרי, צנוברים ברוטב הדרים – 26 שקל.

ראשונות
קרפצ'יו סינטה – פרוסות סינטה דקות בתיבול לימון,בלסמי, מלח ים אטלנטי, חמוציות מיובשות ופיסטוקים – 46 שקל.
קרפצ'יו סלמון – פרוסות סלמון מעושן דקות, עם פלפל חריף בצל סגול נענע, צנון, וגבינת שמנת – 46 שקל.
קורדון בלו – חזה עוף ממולא בכבד, בצל ופטריות, מוגש על סלט חם מעגבניות שרי ופטריות מוקפצים ביין – 42 שקל.
ניוסיקה – ניוקי ברוטב שמנת, עם אספרגוס, סלרי, ארטישוק ירושלמי וערמונים – 72/38 שקל.
סשימי טונה אדומה (צרוב או נע) – עטופה בזרעי קוסברה מתוקים על סלט ירקות שורש – 42 שקל.
קפרזה – עגבניות שטח מוצרלה די באפלו ובזיליקום – 38 שקל.
סביצ'ה באנדיב – סביצ'ה של סלט סלמון קצוץ עם ירקות, מוגש בתוך עלי אנדיב ברוטב שמן שום – 44 שקל.
פסטיה די ג'סיקה – במילוי מתכון סודי של השף, ברוטב יין אדום וערמונים – 38 שקל.
עשבי טיבול בטמפורה – סלט של חסה וחמוציות, מוגש עם בזיליקום פטרוזילה ונענע בטמפורה, ברוטב שום – 34 שקל.

עיקריות
דג ים לימוני – אפוי בתנור עם חמאה, פטריות ותפוחי אדמה – 72 שקל.
סלמון קייצי – סטייק סלמון עסיסי, מוגש עם חציל מדורה – 94 שקל.
דניס אפוי – בליווי תפוח אדמה אפוי ורוטב שום – 96 שקל.
לברק פיסטוק – פילה לברק בציפוי פיסטוק, מוגש עם ניוקי שמנת ושום, אספרגוס סלרי ואטישוק ירושלמי – 98 שקל.
אנטריקוט– נתח אנטריקוט איכותי ברוטב צ'ימיצ'ורי ובליווי תפוחי אדמה – 98 שקל.
אנטריקוט די ג'סיקה – צרוב בסוכר חום ברוטב יין אדום ובליווי אנטיפסטי – 98 שקל.
בייבי צלעות טלה – על הגריל, מוגש עם פירה מעושן, סלט פלפלים חם ונגיעות בלסמי עם פיסטוקים טחונים – 88 שקל.
סינטה יער – טבעות סינטה משובצות באספרגוס, מנגולד, בצל ופטריות על מצע פסטה צבעונית וטרייה – 76 שקל.
ג'סבורגר –בקר טחון משובח המחולק ל-3 מיני בורגר'ס עם חסה, בצל ועגבנייה בלחמניות תוצרת בית. – 58 שקל.
קבב עגל –בשר בקר טחון משובח, מוגש עם פירה מעושן,טחינה וסלט ישראלי קצוץ. 64 שקל.
חזה עוף – במרינדת הדרים מוגש עם אורז לבן תפו"ח אדמה ועגבניות שרי על הגריל – 52 שקל.
רביולי פטריות – בקרם שמנת, פסטו ועשבי תיבול – 64 שקל.
פטוצ'יני צבעוני – פסטה טרייה וצבעונית עם בצל שום ופטריות ברוטב לבחירה – עגבניות/שמנת/רוזה – 52 שקל.
פלטת בשר – מנת הדגל של ג'סיקה מוגשת על בוצ'ר עם סלט ולחם (מינימום 2 אנשים) – 138 שקל לאדם.

ליד המשקה
רול ג'סיקה –טורטייה במילוי חזה עוף וירקות קלויים מלווה בסלט הבית של הג'סיקה – 38 שקל.
צ'יקן טמפורה – רצועות חזה עוף בטמפורה – 34 שקל.
הכנפיים של רוג'ר – כנפיים ברוטב צ'ילי – 26/48 שקל.
פיצה די ג'סיקה– (3 ₪ לתוספת) – 36 שקל.
ברוסקטה רוסטביף – בתיבול שום וחרדל – 36 שקל.
צלחת גבינות – שאל את המלצר – 54 שקל.
צלחת ירקות – מבחר ירקות טריים – 26 שקל.
צ'יפס – אפשרות למוקרם בתוספת 5 שקל. – 26 שקל.
שניצלונים וצ'יפס- 44 שקל.

ג'סיקה רסטרו בר, רציף הרברט סמואל 86 , תל אביב- צמוד לשגרירות ארצות הברית

{loadposition google02}