הקונדיטורית של הילטון וינה אופה בתל אביב

קרינה ריזאג' (KARINA RIZAJ) השפית קונדיטורית הנודעת של מלון הילטון וינה, הגיעה השבוע לישראל כדי לנצח עם חגיגת קינוחים אוסטריים מסורתיים שיוגשו בטרקלין הלובי של מלון הילטון תל-אביבהילטון תל אביב

 

קרינה ילידת 1969 מאגדת בנסיונה את מיטב גסטרונומיית הקינוחים האוסטרית הנודעת .חובבי השטרודלים המקוריים, עוגות הקלימטורט, הקרדינל, האסטרהאזי, הזאכר וכמובן ה"קייזר שמארן" יוכלו במהלך החורף הקרוב (עד 31 במארס 2012) להתענג על חווייה וינאית מקורית כאן בתל אביב . במקום מראה רחובות וינה המושלגים, מובטח מראה הים התיכון הכחול והגועש הניבט מחלונות הענק במלון.

 

לכאלה שלא מכירים בכלל או לנהנתנים שרוצים לטעום מהכל, מציעה קרינה מגש טעימות זוגי הכולל מיגוון מיני-קינוחים מסורתיים ומשקה חם אחד לכל אחד במחיר 95 שקל לזוג

 

פתוח לקהל הרחב מ 12 בצהריים עד חצות בימים א-ה ובסופי השבוע למעט מכניסת השבת עד יציאתה.

 

בתמונה: קארינה ריזאג' צילום: יחסי ציבור


{loadposition google02}