סופריטו בשר ראש

חברת נעמן שהוציאה סיר קדירה ביציקה מציעה מתכון להכנת סופריטו בשר ראש – תבשיל בבישול בינוני / ארוך המשלב בין בשר לתפוחי אדמה

סופריטו תפוחי אדמה צילום Pixabay
סופריטו בשר ראש צילום (אילוסטרציה) Pixabay

מרכיבים

0.5 קילו בשר ראש חתוך לקוביות

5 תפוחי אדמה גדולים מקולפים ופרוסים לפלחים

2 יחידות מח עצם בינוניות

ראש שום שלם חצוי לשניים

בצל אחד חתוך לרבעים

חצי כפית קינמון

חצי כפית כורכום

רבע כפית כמון

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה

מטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה מכל הצדדים, ומוציאים מהסיר

באותו הסיר מבלי לשטוף מטגנים את הבשר ראש עד להזהבה

מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה, מח העצם, הבצל, השום והתבלינים ומערבבים

מוסיפים מים עד ל3/4 גובה הסיר

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש

מבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהבשר רך מאוד.

רשת נעמן משיקה סיר קדירה (30 ס”מ, 6.5 ליטר) מיועד להכנת תבשילים בבישול ארוך ואיטי על הכיריים או בתנור. גוף הסיר עשוי יציקת אלומיניום להולכת חום מהירה ואחידה, לחיסכון בזמן ואנרגיה. יתרון נוסף של סיר הקדירה החדש של נעמן הוא ציפוי Non-Stick מתקדם למניעת הידבקות המזון, לשימוש מופחת בשמן ולניקוי קל ונוח של הכלי. מכסה הסיר עם ידית נוחה וארגונומית אוגר את החום.
הסיר מתאים להכנת תבשילים בתנור, אפיית לחמים, תבשילי בשר, תבשילי קדירה וירקות ועוד. מוצר חובה בכל מטבח. מתאים לכל סוגי הכיריים ולתנור בחום עד 240 מעלות. שטיפה ידנית בלבד.

It seems we can't find what you're looking for.
It seems we can't find what you're looking for.