מצרכים להכנת אוזן המן סמורס
בצק פריך מתוק, מעדנות
2/3 כוס שוקולד צ׳יפס מריר
2/3 כוס שוקולד צ׳יפס חלב
2/3 כוס שברי ביסקוויטים
1 כוס מיני מרשמלו
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
פורסים את הבצק על גבי תבנית עם נייר אפייה, מניחים מעליו תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ וחותכים צורת עיגול בהתאם.
מפזרים את השוקולד צ'יפס, הבסקוויטים והמרשמלו במרכז העיגול וסוגרים את השוליים משלושה כיוונים לקבלת משולש. מהדקים את קצוות הבצק, בעיקר בחלקים שקרובים לפינות, המרכז יכול להישאר פתוח מעט.
אופים במשך 35 דקות או עד הזהבה של הבצק.
מצננים ומגישים
המלצה: לפזר מעל אבקת סוכר