תפריט קיץ חדש של השף אורי רז בירון בשרלוט

"שרלוט" (Charlotte) הממוקמת בליבו של מדרחוב נחלת בנימין בתל אביב, עוסקת בחומרי הגלם: ירקות טריים שבוחר מדי יום השף בשוק הכרמל הסמוך, גבינות משובחות שמייצרת ויויאנה, בשר משובח המיושן כהלכה ודגים ופירות ים טריים מנמל יפוcharlotte23612


בימים אלה, משיקים ב"שרלוט" תפריט קיץ חדש, עליו אמון השף אורי רז בירון המבוסס על בשר ופירות ים, לצד ירקות טריים וגבינות תוצרת בית שמייצרת הבעלים ויויאנה הייפלר.

להלן הצצה לתפריט החדש:

בראשונות

סקלופ צרובים על עלי אנדיב ונקטרינה בויניגרט הדרים וקרוסטיני סנט מור עם טוביקו כתום (58 שקל)

גבינת לבנה כבשים של ויויאנה עם פקאן סיני ועשבי תיבול רעננים, במעטפת חציל קלוי וטוסט חמאת אורגנו (32 שקל)

שיפוד ג'מבו שרימפס ואספרגוס בחמאת שום, כוסברה ומלח ים אטלנטי (46 שקל)

קלמארי אלי אוליו פטריית פורצ'יני, במיה, נקטרינה, אפונת ווסאבי ועגבניות שרי מנומרות (42 שקל) ועוד.

בעיקריות

סטייק פילה בקר עם מח עצם ופירה ערמונים ברוטב יין אדום (128 שקל)

צלעות טלה על הגריל ברוטב יין אדום, פירות אדומים והל (126 שקל)

פילה מוסר ים בחמאת יוזו ופטריית פורצ'יני על פפרדלה צבעונית (118 שקל),

שרימפס גדול בשמנת וקארי ירוק, נענע, ג'ינג'ר ואננס טרי (96 שקל)

חגיגת בשרים אנגלית, 450 גרם בשר המורכב משכבות של פילה בקר, כבד אווז, אנטרקוט בקר קובה וחזה אווז מעושן עם פירה סלק (195 שקל) ועוד.

בגזרת הקינוחים

אגסים ברוטב יין אדום ממולאים באגוזים על מצע בצק עלים וגלידת וניל (42 שקל)

רביולי שוקולד ברוטב דובדבנים חם (42 שקל)

עוגת קרם מסקרפונה על בסיס פריך ברוטב פירות יער (42 שקל)

Charlotte
רמב"ם 16, ת"א
טלפון: 03-5100995
שעות פתיחה: החל מ-12 בצהריים
ועד האורח האחרון מאוחר בלילה

צילום: דניאל לילה

{loadposition google02}