רשת קפנטו משיקה תפריט שווארמה, הכולל שלוש מנות המבוססות על הבשר שמזוהה יותר מכל כאוכל רחוב. זו הפעם הראשונה בישראל, שרשת בתי קפה מציעה תפריט המבוסס על אוכל רחוב, ונותנת לו פרשנות משלה
קפנטו יצרה תפריט באוריינטציה אתנית, העשוי מחומרי הגלם המתאימים ביותר לשווארמה: ירך הודו נקבה ושומן כבש מקומי- שמאופיינים בטעמיהם המודגשים. כל המנות מוגשות בתוספת טרשי (חמוצי הבית), טחינה ועמבה
{loadposition google03}
בין המנות בתפריט השווארמה החדש ברשת קפנטו
אנקרה- כריך שווארמה: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש, עגבנייה, מלפפון, בצל סגול, פטרוזיליה וטחינה בתוספת עמבה בצד. מגיע גם בטורטייה.
מחיר: 46 שקל
איסטנבול- סלט שווארמה: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש על חסה, עלי בייבי וסלט ערבי- מלפפונים, עגבניות, בצל סגול, פטרוזיליה, נענע, כוסברה, מיץ לימון ושמן זית בתוספת טחינה ועמבה בצד.
מחיר: 48 שקל
מרמריס- שווארמה אורז: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש על אורז בסמטי צהוב מוקפץ עם סלט ערבי בתוספת טחינה ועמבה בצד.
מחיר: 48 שקל
רשת קפנטו- נוסדה בשנת 1994 על ידי שלמה (פאש) אברס ו
בתמונה: כריך שווארמה צילום: בועז לביא
{loadposition google02}