מסעדת "ברטי" פותחת בשישי – שבת בצהריים

במסעדת ברטי החדשה, של השפים רועי ענתבי ואורי ברי והמסעדן ישי מלכוב, תתחיל לעבוד גם בימי שישי – שבת בצהריים. עד כה פעלה המסעדה החל משעה 19:00 מדי יוםberti271211

 

מסעדת ברטי מגישה מטבח לבנט שמח עם טעמים וניחוחות מכל אזור הלבנט עם עיצוב מקומי. המסעדה שנפתחה לפני חודשים ספורים תתחיל לעבוד גם בצהריים של ימי שישי – שבת החל מהשעה 13:00.

 

הסועדים יוכלו להנות מתפריט המסעדה הרגיל וממנות ספיישל כדוגמת:

מרק שעועית לבנה 38 שקל

מחבת מולים עגבניות, ארטישוק, וצלפים 62 שקל

מנת שפונדרה עם תמרים והל 80 שקל

סלט חלקי פנים (מוח, לב, אשכים וירקות כבושים ) 46 שקל

מנת לחי עגל חורפית 84 שקל ועוד.

 

עיצוב המסעדה משלב בין צבעוניות לבנט מעודנת למראה שכונתי אך מוקפד וייצירתי. בחלל המסעדה תצלומים של "ארץ ישראל היפה" לצד עבודת ויטראג' מוזמנת שיוצרה עבור המסעדה החדשה. הסועדים יוכלו לשבת סביב בר הצופה אל השפים העובדים במטבח הפתוח או סביב שולחנות קטנים או גדולים בחלל הפנים והחוץ של המסעדה.

 

השף רועי ענתבי שהיה השף הראשי של מסעדות מלון ממילא היוקרתי עד לפתיחת מסעדת ברטי לפני חודשים ספורים, עבד בעברו ב בבראסרי, מסעדת מול-ים, מסעדת כתית של השף מאיר אדוני ומסעדות נוספות.

השף אור ברי שהיה יד ימינו של ענתבי בממילא עבר אף הוא תחנות עבודה מרתקות בחייו כמו מסעדת כתית של השף מאיר אדוני, wd50 בניו יורק, Bouley bakery בניו יורק, מסעדת שילה של השף שרון כהן ועוד.

ישי מלכוב שותפם השלישי של השפים התחיל את דרכו בלימודי קולינאריה ב cia והמשיך את דרכו במטבחים שונים כמו מסעדת nobu בניו יורק אך משם נשאב לעולם היין שם התחיל כעוזר סומלייה במסעדת fellida בניו יורק, משם עזב ללונדון שם היה במשך שש שנים מנהל תחום היין בחברה של השף גורדון רמזי , סומלייה ראשי ומנהל.

 

מסעדת "ברטי", רחוב קינג ג'ורג' 88, תל-אביב. טלפון:072-2512950


צילום: מור סגל


{loadposition google02}