מסעדת "bariba", מטבח מודרני בריא בנמל תל אביב, מחדשת את התפריט במנות חדשות, עשויות מחומרי גלם טריים. המנות כוללות שילובים של מרכיבים טריים ובריאים
בין המנות החדשות:
מנה ראשונה
סביצ'ה דג ים עם אבוקדו, כוסברה, צ'ילי אדום ומלח ים אטלנטי – 44 שקל
מנות עיקריות
פטוצ'יני ביתי עשוי מקמח מלא ביין לבן, עם עגבניות וירקות ירוקים – 68 שקל
פילה דג היום מוגש על חציל בלאדי קלוי עם קוביות פטה 5% ועגבניות שרי צרובות – 88 שקל
פילה דניס על הפלנצ'ה מוגש לצד ירקות שורש אפויים ביין לבן – 94 שקל
קבב דג היום בגרידת הדרים, נענע, שום ובצל על מצע גבינת לבנה עיזים, עגבניות צלויות וזוקיני – 86 שקל
ריזוטו דלעת וערמונים ביין לבן, ציר ירקות ונגיעת שמנת מוגש עם גבינת פיקורינו – 70 שקל
דג שלם צלוי עם פירה תפוחי אדמה מוגש לצד ריבת בצלי שאלוט, בלסמי וטימין – 106 שקל
שעות פעילות
ימים א'-ה' 09:30-22:00, יום ו' 8:30 – ועד שעות הצהריים.
Bariba, מתחם צפון נמל תל אביב, טל' 03-6025026
בתמונה: סביצ'ה דג ים עם אבוקדו, כוסברה, צ'ילי אדום ומלח ים אטלנטי צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}