נתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני בנייר פרגמנט

לכבוד ראש השנה וחגי תשרי בהם כולנו תרים אחר מתכונים חדשים המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת נתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני, בנייר פרגמנט

נתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני בנייר פרגמנט צילום beko
נתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני בנייר פרגמנט צילום beko

רכיבים

נתחי דג סלמון כמספר הסועדים.

תרסיס שמן זית

4 תפוח אדמה גמדיים לכל נתח סלמון

1/2 זוקיני לכל נתח סלמון

2 חצאי פרוסת לימון לכל נתח סלמון

2 שיני שום קלופות לכל נתח סלמון

מלח

פלפל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות

השתמשו בחצי נייר פרגמנט לכל נתח סלמון. קמטו את חצי הנייר וצרו ממנו גומה.  הניחו את כל גומות הנייר בתבנית אפייה

רססו את פנים הגומה במעט זמן זית

הניחו בכל גומת נייר משומנת פרוסות מחצי זוקיני, 4 תפוחי אדמה גמדיים שטופים, שתי שיני שום קלופות, ומעליהם 

עלי טימין

תבלו במלח ופלפל ורססו מעל עוד מעט שמן זית

הניחו במרכז הירקות שבכל גומת נייר נתח סלמון טרי ושטוף

5סגרו מעט את קצוות הנייר למרכז הגומה

כסו את התבנית עם הגומות המלאות בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 15-17 דקות. לאחר 5 דקות אפייה הסירו

את נייר האלומיניום וההמשיכו לאפות בלעדיו

הניחו כל מנה במרכז צלחת אישית והגישו לסועדים