חברת פסטה ריקו מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון קל הכנה לפיצה רביולי אפויה.
מצרכים (4-5 מנות)
2 שקיות רביולי בטטה טרייה של פסטה ריקו
150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
לרוטב העגבניות
2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
1 כפית סילאן או דבש
1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק
קורט מלח / פלפל שחור
אופן ההכנה
מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב – לא צריך לבשל את הרביולי.
מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה המגורדת.
ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד.
מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.