פיצה רביולי אפויה

חברת פסטה ריקו מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון קל הכנה לפיצה רביולי אפויה.

פיצה רביולי אפויה צילום אסף אמברם
פיצה רביולי אפויה צילום אסף אמברם

מצרכים (4-5 מנות)

2 שקיות רביולי בטטה טרייה של פסטה ריקו

150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

לרוטב העגבניות

2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות

1 כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

1 כפית סילאן או דבש

1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק

קורט מלח / פלפל שחור

אופן ההכנה

מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב – לא צריך לבשל את הרביולי.

מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה המגורדת.

ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד.

מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.