השפים דיוויד לוי ולירן ניר ממסעדת אוונגרד הזמינו שפים חברים וקולגות כדי ליצור את גרסתם האישית להמבורגר גורמה. מיטב השפים; שאול בן אדרת, אידי ישראלוביץ, יוסי שטרית, יאיר פיינברג וקובי כץ התגייסו למשימה ויגישו כל אחד המבוגר גורמה המשקף את מטבחם, באחד מ 5 סופי השבוע, חמישי-שבת, במהלך חודש מרץ
1-3.3.12 – השף קובי כץ ממסעדת 'בניולה' יכין המבורגר עם כבד אווז וכמהין בלחמניית חמאה ובצל לצד פוטטוס וסלט ירוק
8-10.3.12 השף יאיר פיינברג מ'פיין קוק' יחדש עם המבורגר "יש לי לב זהב", המבורגר Sous Vide (שיטת בישול בואקום) עשוי בשר בקר (שייטל ושפונדרה) ובתוכו מתחבאת 'סוכריית' קרם חרדל וטרגון, מוגש על לחמנית בריוש, מעליו ביצה עלומה עטופה בקראסט פרובנסלי (שקדים, פיסטוקים ועשבי תיבול), בעיטור טוויל שומר מקורמל ועגבניות שרי Sous Vide
15-17.3.12 השף יוסי שטרית מ'קיטצ'ן מרקט' ירכיב המבורגר טלה עטוף בעלה פוקצ'וי אשר יוגש לצד ריזוטו פריקי
22-24.3.12 השף אידי ישראלוביץ יציג אינטרפרטציה ימית להמבורגר עם אשבורגר סלמון, שרימפס וסוגי פטריות.
29-31.3.12 שאול בן אדרת שף המסעדות התרנגול הכחול, קימל וקימל בגלבוע משלב בהמבורגר תרד וגרעיני חמנייה קלויים
שף לירן ניר מאוונגרד, יגיש את גרסתו להמבורגר גורמה לצד אלו של השפים האורחים ויציע לימבורגר המבורגר – תערובת של בשר בקר ולבן טרי עם גבינת לימבורגר ושבבי בייקון על לחמנייה טרייה עם חסה, עגבנייה, טבעות בצל סגול וצ'אטני פירות יער
מחיר המבוגר גורמה בתוספת חמה לבחירה וסלט ירוק – 88 שקל
מסעדת "אוונגרד", רחוב הברזל 3, תל אביב 03-6480082
בתמונה: השפים המשתתפים בחודש ההמבורגר צילום: דן פרץ
{loadposition google02}