קליפות תפוחי אדמה פריכות

המומחים של Grundig, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון להכנת קליפות תפוחי אדמה פריכות. מנה בהכנה מהירה שלא תגזול זמן רב ותמנע בזבוז מזון מיותר, על-ידי שימוש בכל חלקי חומרי הגלם.

קליפות תפוחי אדמה פריכות צילום יחסי ציבור גרונדיג
קליפות תפוחי אדמה פריכות צילום יחסי ציבור גרונדיג

מצרכים

פסים של קליפות מ-4 תפוחי אדמה

שמן זית או שמן לטיגון

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה

מחממים את התנור ל-220 מעלות

מכינים תבנית עם נייר אפייה

טובלים את הקליפות בשמן זית.

שמים את הקליפות בשכבה אחת על תבנית העוגיות ומפזרים מלח ופלפל.

אופים במשך 15 דקות או עד שהם פריכים וצבעם זהוב, בודקים מדי פעם כדי לוודא שהם לא יישרפו.

מוציאים מהתנור ומגישים.