בית השיטה: סדרת ירקות מוחמצים בטעם ביתי בצנצנת זכוכית

בית השיטה מעוררת את שוק הירקות המוחמצים בישראל ומשיקה סדרת ירקות  מעניינת הכוללת: קולרבי, סלק ופלפל. הסדרה החדשה מכילה ירקות מוחמצים ללא חומרים משמרים ובתיבול ייחודיbeit20312

כחלק מההתפתחות הקולינרית בישראל יותר אנשים מתנסים ומחמיצים ירקות בבית. סדרת הירקות המוחמצים, פונה ללקוחות אלה וללקוחות חדשים, ומספקת לראשונה מוצרים שטרם שווקו בישראל כמו קולרבי מוחמץ וסלק מוחמץ. פיתוח המוצר, נעשה לאחר בדיקות איכות מקיפות וקפדניות ובאמצעות מתכונים חדשים, שסייעו להעשרת הטעם הייחודי של הירקות המוחמצים.

סדרת הפרימיום החדשה היא ללא חומרים משמרים ומגיעה בצנצנות זכוכית. הירקות, מתאימים לאירוח, לשדרוג הארוחה או כתוספת מזינה לארוחה בשרית או חלבית. המוצר, זכה להצלחה גבוהה בכל מבחני הטעימה.

באירופה קטגוריית הירקות המוחמצים מהווה כ- 30 אחוז מעולם החמוצים. בישראל ניכר כי הקטגוריה פחות מפותחת, ונכון להיום מהווה רק 9 אחוז מהשוק. המבחר על המדף מעיד גם כן על כך- רוב המוצרים מיובאים מחו"ל ולא תמיד קולעים לטעם הישראלי. הסדרה החדשה של בית השיטה משלבת ירקות פופולריים בקרב הצרכן הישראלי, עם תיבול ותהליך החמצה הדומה לתהליך הביתי המסורתי.

דוח המבקר: בחירת המוצרים הלא שגרתיים של בית השיטה מאוד מעניינת והביצוע מצוין – מזכיר מאוד חמוצים ביתים

מחיר מומלץ לצרכן: 14 שקל

צילום: סטודיו אסם

{loadposition google02}