גרסה מקורית למתכון המשלב חומוס עם אבוקדו. חומוס אבוקדו יכול להתאים כמנת ביניים או כמנה עיקרית ומתאים לצמחונים, טבעונים וגם אלה שסתם מחפשים מנה ראשונה או תוספת מעניינת.
מצרכים להכנת ארבע מנות ראשונות
1 אבוקדו מוכן של חקלאי גרנות
350 גרם חומוס מבושל
2 כפיות מיץ לימון
רבע כפית פלפל חריף
רבע כוס כוסברה
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.
טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון.
מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.